Nieuw op Horlogeloods zijn de Tommy Hilfiger sieraden! Sieraden...ja u leest het goed! Omdat onder andere de Tommy Hilfiger horloges het zo goed doen, hebben wij besloten van dit merk, en in de toekomst zullen er vele volgen, ook die sieradenlijn op te nemen. Op deze manier kunnen we een nog groter publiek bedienen, en kunt u een horloge van het merk bijvoorbeeld combineren met de Tommy Hilfiger sieraden. Zo shopt u direct een complete look.

Tommy Hilfiger sieraden voor dames en heren

Tommy Hilfiger sieraden zijn er voor dames en heren. De collectie voor mannen bevat stoere lederen en edelstalen armbanden. Het gevlochten leer geeft deze sieraden een extra mannelijk karakter. In de uitgebreide collectie voor vrouwen vindt u oorbellen, kettingen, armbanden en ringen die perfect passen bij iedere look, van chic tot casual. De sieraden van Tommy Hilfiger zijn gemaakt van edelstaal en vervolgens voorzien van een roségouden, gouden of zilveren coating voor een nog luxere uitstraling. Het sieraad wordt vaak versierd met de 'H' van Hilfiger of met mooie zirkonia’s. Uiteraard komt u veel nautische elementen tegen in deze sieraden. Zo zijn er veel gevlochten elementen te zien die doen denken aan het scheepstouw van een jacht. Ook het logo van Tommy Hilfiger in rood, wit en blauw is op de meeste sieraden wel terug te vinden. Deze accessoires zijn erg goed te combineren met bijvoorbeeld de kleurrijke jurkjes van Myrna.

Tommy Hilfiger armbanden

Het meest aansprekende voor menigeen zijn de Tommy Hilfiger armbanden. Deze zijn er voor zowel dames als heren in een uitgebreide collectie verkrijgbaar, en passen vaak erg mooi bij uw horloge omdat ze in dezelfde stijl gemaakt zijn. Maar ook voor een chique Tommy Hilfiger collier kunt u bij ons terecht, en wat dacht u van oorbellen van Tommy Hilfiger? Vanaf vandaag zijn deze allemaal terug te vinden op Horlogeloods, en wij hopen u er echt een plezier mee te doen!

Tommy Hilfiger sieraden online kopen

Een sieraad van Horlogeloods heeft u al zeer snel in huis. Bestelt u namelijk op een werkdag voor 22:30 uur, dan verzenden wij het dezelfde dag nog. Als u aan heeft gegeven dat uw bestelling een cadeau is, wordt het gratis voor u ingepakt. Ook betaalt u geen verzendkosten als u sieraden of horloges bij ons besteld. Als u al weet dat u op de dag van de levering niet thuis bent, kunt u er voor kiezen om het door u bestelde artikel te laten bezorgen op een ander adres, bijvoorbeeld uw werk of een PostNL afhaallokatie. U bent ook van harte welkom om sieraden te komen bekijken en passen in onze showroom in Kampen.